Tag Dig Tid | Hvem er vi på Byaas?

Byaasgaard drives af Signe og Kenneth.

Vi overtog Byaasgaard 1. januar 2020 og flyttede til Halsnæs, sammen med vores to børn – Sonja og Eigil.

Vi er flyttet fra Københavns nordvestkvarter til Hundested for at forfølge en fælles drøm om at have vores eget – og springe ud i noget helt nyt!

Engang lavede TV2 Lorry en lille fortælling om os. Der er en lille video, som man kan se her: Fra storby til campingplads

Signe er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har en Master i Socialt Entreprenørskab. Hun har gennem 8 år arbejdet som afdelingsleder og projektleder på en institution for hjemløse.

Kenneth har en Diplom i Ledelse og er oprindelig pædagog. Han har 10 års ledelseserfaring indenfor arbejde med udsatte. 

Tilsammen er vi meget praktiske og kan lave mange ting selv, samtidigt med at vi ved det er vigtigt at være servicemindede og så har vi et socialt blik og lægger vægt på at tage et socialt ansvar i samfundet.

Tag Dig Tid

billede: @annemiedreves
Byaasgaard - Gården
Byaasgaard - bondegård & camping

Regenerativ ferie

Vi arbejder med regenerative løsninger, fordi vi ikke kan lade være! For os er det den eneste rigtige vej at gå. Med de mange gæster vi har forbi Byaasgaard i løbet af sæsonen, ønsker vi endvidere at vores tiltag skal være synlige, så de kan inspirere til gode løsninger, som vores gæster kan tages med hjem eller med på arbejde.

Når vi arbejder med regenerativitet & bæredygtighed, splitter vi arbejdet op i et klimamæssigt, et socialt, et kulturelt og et økonomisk aspekt. Heraf arbejder vi for nuværende hovedsageligt med det klimamæssige og selvfølgelig det økonomiske, der får det hele til at hænge sammen. 

Vi benytter FN’s verdensmål som rettesnor og har udvalgt fire mål, som vi fokuserer særligt på. Se et lille udvalg af vores tiltag her: 

FN verdensmål 12
 • Vi indkøber i høj grad lokalt og økologisk
 • Vi benytter ikke engangsplast
 • Vi fortæller vores gæster om vores bæredygtige tiltag, og hvordan de kan bidrage
FN verdensmål 6
 • Vi benytter ikke sprøjtemidler
 • Vi benytter svanemærkede rengøringsmidler 
 • Vi benytter vandsparere i alle bade, toiletter og håndvask
FN verdensmål 7
 • Vi køber udelukkende el fra vindmøller
 • Vi har udskiftet træpillefyr med varmepumper
 • Vi indkøber hårde hvidevarer med energimærke og bruger udelukkende LED pærer
FN verdensmål 15
 • Vi beplanter Byaasgaard mhp biodiversitet
 • Vi passer på naturen, for at bevare det oprindelige
 • Vi omdanner madffald til organisk materiale

Vi har store drømme om på sigt at arbejde mere målrettet med den sociale bæredygtighed ved at skabe et arbejdsfællesskab på Byaasgaard, der kan tilbyde arbejde til mennesker, der har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.

Det hele startede...

Byaasgaard Gårdbutik & Camping ligger som en del af naturområdet Kongernes Nordsjælland mellem Hundested og Frederiksværk lige ud til fjorden, med 600 m kyststrækning.

Gården Byaasgård kan spores tilbage til 1700-tallet og har fra starten været landbrugsejendom med dyr, gartneri og marker.

I 1964 blev campingpladsen oprettet, det var inden det var blevet sådan rigtig hipt at campere. Dermed er Byaasgaard Gårdbutik & Camping en gård med en lang historie som vi værner meget om.

Vi er en del af: