Telt eller Vogn / Off-grid eller online

Pladsen ved Byaasgaard Camping ligger naturskønt med udsigt over Roskilde Fjord og er et oplagt valg til jer, der skal et smut ud af byen for at få lidt landluft blandet med lokalt liv, mad og drikke.

Pladsen har 300 pladser til telt eller campingvogn. Vi finder den bedste plads til jer, når i ankommer.

Byaasgaard har glampingtelte, hytter i flere størrelser, Camp-Let til leje og højst sandsynlig også noget, der passer til jeres ferie.

Campingpladsen er delt i to områder, det nedre “engen” og det øvre “Skoven”. Som navnet siger er der flere træer i ‘Skoven’ og mere åbent på ‘Engen’. 

Byaasgaard består af beskyttede naturområder, græsarealer med forskellige buske og træer som afskærmning og en række spiselige planter og buske rundt omkring, som kan benyttes frit.

Læs mere om faciliterer her: Lidt Af Det Praktiske

For kids

Vandet er noget af det bedste legetøj børn ved. Fjorden er meget lavvandet, så det er noget af det sikreste badevand i Danmark.

Der er store grønne områder med god plads til leg og boldspil – og der er masser af træer og skov som frit kan benyttes.

Pladsen har flere legepladser, hoppepude, gynger og masser af hemmelige gemmesteder i træerne. 

There is mini golf and petanque and many large green areas.

Camping siden 1964
badestrand og bådbro på Byaasgaard

Pladsens natur

Pladsen er i flere niveauer ned mod fjorden, så der er en fantastisk udsigt og kroge “gemt” rundt omkring på pladsen.

En del af vores arealer, specielt ved stranden, er udnævnt til bevaringsværdigt naturområde, netop på grund af naturen, dyre- og fuglelivet. Det værner vi ekstra om. 

Derfor benytter vi heller ingen former for sprøjtemidler eller gift på vores arealer. 

Camping i 1964

Vi holder fast i historien og værner om naturen, samtidig med at vi udvikler gården.   Tilbage i 1964 var campingpladsen blot en græseng, uden de store dikkedarer. I dag er naturen og fjorden stadig noget af det bedste ved Byaas’en.